به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»؛ ایشان ظهر امروز دردیدار جمعی از فرماندهان، نیروی انتظامی که در دفتر معظم له برگزار شدبا اشاره به آیه ذَلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيبَ فِيهِ هُدًى لِلْمُتَّقِينَ(البقرة/2) اظهارداشتند: خداوند برخی از موضوعات اخلاقی را کرارا مورد تاکید قرار داده است، لذا مفسران می گویند هرچیزی که خداوند مورد تاکید قرار داده نشان از اهمیت و ویژگی های برجسته آن است .
ایشان افزودند:تکرار قضایای اخلاقی در آیات مختلف نشان از جایگاه ویژه آن در نزد پروردگار متعال می باشد، تقوا بیش از 80بار در آیات مختلف بیان شده است و بندگان را دعوت به رعایت تقوی کرده است .
حضرت آیت الله علوی گرگانی با بیان آیه الَّذِينَ يؤْمِنُونَ بِالْغَيبِ وَيقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ ينْفِقُونَ(البقرة/3)
اظهارداشتند:انسان مومن، در اوامرالهی نباید تنها تاکید بر «مشاهده» کند و سپس بپذیرد، زیرا ایمان به غیب و وجود خداوند را از آثار و شواهد نیز فهمیده میشود
ایشان افزودند: توجه به ایام سوگواری سیدالشهدا(ع) از علامات ایمان به غیب مومنین می باشد و بنده متعبد بودن، یعنی حرف امام و اهل بیت(ع) را بپذیرد.
این استاد حوزه علمیه قم بیان داشتند:انسانی که اهل نماز نباشد، مسلمان نیست، زیرا بنا و استواری دین به اقامه نماز است.
ایشان افزودند: انسان باید ایمان به رسول خدا و فرامین پیامبر(ص) را از ناحیه خداوند بداند همانطوری که قرآن تاکید می کند وَالَّذِينَ يؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ وَبِالْآخِرَةِ هُمْ يوقِنُونَ(البقرة/4).
این استاد حوزه علمیه قم بیان داشتند:انسان بایدیقین داشته باشد،که روزی اعمالش موردحساب و بررسی قرار میگیرد امام سجاد(ع) می فرماید، سخت ترین روز، روزی است که انسان برای حساب رسی و ایمان به آخرت برخیزد «و َبِالْآخِرَةِ هُمْ يوقِنُونَ».
نظر شما